Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok - Måltid torsdag - 06 feb. 2020 - 10:08

Legg til favoritt

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 442 kcal 17,7%
Protein: 24,8 g 41,4%
Karbohydrater: 37 g 10,9%
Fett: 21,9 g 27,4%
Fiber: 2,5 g 10,1%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
Kaviar (60% torskerogn)Gram2525,089 Kcal3,0g4,0g6,8g0,0g
EggEn stykk2126,0178 Kcal15,2g0,1g13,1g0,0g
Loff, hvitt brødEn skive2,870,0176 Kcal6,6g32,8g2,0g2,5g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok