Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok daglig oversikt torsdag - 06 feb. 2020

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Energi: 1 134 kcal 45,4%
Fett: 43,1 g 53,9%
Karbohydrater: 105,3 g 31%
Fiber: 7,6 g 30,6%
Protein: 77,5 g 129,1%
Snitt-tid mellom måltidene:
1 t 48 min 30 s
KlokkeslettMatvarerEnergiFettKarb.FiberProtein
10:08Kaviar (60% torskerogn) (25.0g)
Egg (126.0g)
Loff, hvitt brød (70.0g)
442 Kcal21,9g37,0g2,5g24,8g
12:38Pære (100.0g)
35 Kcal0,1g8,0g3,0g0,4g
13:45Mozarella finello (80.0g)
Champignon (50.0g)
Kalkunfilet naturell (110.0g)
Brani pitasunn (85.0g)
Brani idunpizza (60.0g)
657 Kcal21,1g60,4g2,1g52,3g
Brani
Brani
36 år Nordland
Medlem siden: 05.01.2014
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok