Meny Toppmeny

Privacy Policy for Mylog.no

Denne personvernerklæringen (Privacy policy) gjelder ved besøk på mylog.no sine nettsider. Behandling av personopplysninger i selskapet skjer i henhold til personvernlovgivningen. I utgangspunktet er du anonym ved besøk på våre nettsider.

Dersom du velger å registrere deg som bruker på våre nettsider gis du tilgang til å føre dagbok over matinntak og aktivitetsnivå. Vi innhenter ikke mer informasjon fra deg enn det vi trenger for å kunne gjøre riktige utregninger i disse tjenestene. Din informasjon deles kun med andre dersom du velger det i oppsettet av din brukerprofil.

Bruk av informasjonskapsler (Cookies)

Hva er cookies og hva brukes de til?

Informasjonen brukes til statistisk måling og analyse for å forbedre nettstedets funksjonalitet. Informasjonen inneholder ikke identifiserbare personlige opplysninger. Til denne målingen brukes kode fra analyseverktøyet Google Analytics. Formålet med å lagre dine opplysninger er at vi skal kunne levere tjenesten til deg. Opplysningene brukes bare i tråd med det aktuelle formålet. Dine personopplysninger vil aldri bli videresolgt eller på annen måte overført til noen tredjepart. Mer informasjon om personvern finner du på Datatilsynets hjemmeside http://www.datatilsynet.no

Hva slags informasjon lagres?

I informasjonskapslene vil det bli lagret opplysninger om: IP adresse, valgt nettleser, operativsystem, hvilke andre nettsider brukerne kommer fra, samt data over besøkte undersider og dato/tidspunkt for besøket.

Slik kan du unngå cookies

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se webleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at om du velger å utelukke cookies, vil flere av funksjonene på mylog.no ikke fungere.

www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok