Meny Toppmeny

Skryt

Skrevet avInnlegg
1 decade siden
Flott side!
Sigurd Svidal Randal
Sigurd Svidal Randal
-Administrator-
1 decade siden
Takk for det! Vi er nå snart ferdig med sommeren og er i ferd meg å begynne på høst oppussing her på sidene.

Forvent nyheter og forbedringer utover høsten!
1 decade siden
Høres spennende ut! Jeg har nettopp oppdaget siden og begynt å bruke den - og dette må da være noe kan trekke masse folk om man markedsfører rett? Hva med å friste bloggerne (vi biter jo på så mye rart ;) ), ha konkurranser om de linker hit, f.eks? Opprette facebookside?
Sigurd Svidal Randal
Sigurd Svidal Randal
-Administrator-
1 decade siden
Vi skulle gjerne hatt mer ressurser til markedsføring ja, men så langt har vi ikke hatt fokuset der. Det er fortsatt en del funksjoner og forbedringer som vi ønsker å ha på plass før vi markedsfører for fullt.

Foreløpig holder vi oss til venne markedsføring :-) Vi gleder oss til å presentere nyhetene når vi nærmer oss ferdigstillelse!
1 decade siden
jeg har også for noen dager siden oppdaget denne siden. Jeg har det siste året vært på ett rehabiliteringssenter for vektreduksjon hvor det ble oppfordrett til å bruke matdagbok i papirformat. Men jeg fikk aldri noe tak på den og ble til slutt glemt. Nå har jeg forandret startsiden min til denne siden, så har jeg ingen unskyldninger for å "glemme" å fylle ut hverken mat og treningsdagboken. Allerede etter gårsdagen kan jeg se hva jeg får i meg for mye av og hva jeg trenger mer av. Men dette må kanskje sees mer på sikt hva jeg trenger å forandre på?
Er spent på forbedringene og nyheter dere kommer med og er motivert for å bruke denne siden i lang tid fremover :)
Sigurd Svidal Randal
Sigurd Svidal Randal
-Administrator-
1 decade siden
Papir er ut og Mylog er inn! :-)

Håper sidene våre kan forenkle oversikten over både kosthold og trening!
1 decade siden
Såå lenge har dårlig kosthold ødelagt for treninga.... Jeg ble helt forvirra over å lese alle meningene om hva man kan og ikke kan spise. Også kom jeg over mylog - og dette er bare helt genialt - her kan man holde oversikt over hva man egentlig driver med - helt selv :D LOVE IT
1 decade siden
Superflott side. Enkel i bruk og genialt for oss som vil følge litt med på hva vi putter i munn.. Jeg er storfan nå :-)
Sigurd Svidal Randal
Sigurd Svidal Randal
-Administrator-
1 decade siden
Veldig kjekt å få positiv feedback her!

Vi er fortsatt forsinket med de nye oppdateringene her, men når disse kommer håper eg dere vil bli ennå mer fornøyde :-)
1 decade siden
Ble veldig glad jeg fant denne siden!! :D
1 decade siden
Jeg er enig med de andre her om at denne siden er meget bra, men jeg synes fremdeles at potensialet er noe bedre enn selve utførelsen. Det går mest på det tekniske: Jeg har vært inn og ut av denne siden tilbake til sommeren 2008, med noe ulike profiler, men det som ofte skjer er at jeg mister motivasjon til å 'loggføre' treninger og kosthold, siden jeg ofte får (uforståelige) feilmeldinger. Når dette skjer, ender jeg opp med å bruke eget excel-ark for loggføring, men sammenlignet med mylog.no blir det som å skrive dagbok i runer fremfor i Word.

Med andre ord: Jeg skulle så ønske at dere fikk luket ut de feil som er på denne siden, og som dessverre blir et hinder for daglig bruk - i hvert fall for meg.


Likevel er det viktig for meg å presisere at det står respekt av arbeidet som er lagt ned her, og jeg kommer nok tilbake om ikke så lenge, kjenner jeg meg selv rett.
Sigurd Svidal Randal
Sigurd Svidal Randal
-Administrator-
1 decade siden
Hei Studjur!

Har ikke fått med meg innlegget ditt før nå. Hvis du opplever gjentagende feil så er det kjempefint hvis du legger ved tidspunkt for feilen, skjermbilde av feilmeldingen og en kort beskrivelse av hva du gjorde før feilen oppstod.

Takk for tilbakemeldingen og håper du blir å finne her fortsatt!
1 year siden
Du kan også prøve dette hjemme. Er det mulig at folk bare elsker gambling? Folk liker å lage mat eller spille fotball, men noen liker å spille poker eller satse på rulett. Nå trenger du ikke engang å forlate huset. I Norge sitter jeg på https://posido.com/no/ og ringer dit. Jeg elsker det. Jeg anbefaler deg å prøve.
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok