Meny Toppmeny

Nytt på mylog.no i desember

Kategori: Nyheter
01.12.2018 08:25
Nytt på mylog.no i desember

Målsetning om 150 minutter trening i uken

Anbefalingene fra Helsedirektoratet er at voksne bør være fysisk aktive i minst 150 minutter i uken. Dette har vi nå tatt høyde for og en målsetning vises under treningsdagbok detaljer for en trening:

Les mer hos helsedirektoratet:
https://helsedirektoratet.no/folkehelse/fysisk-aktivitet/anbefalinger-fysisk-aktivitet

Ny statistikk i månedsrapporten

Vi har utvidet detaljer i visningen av grafer i månedsrapporten slik at man nå kan se mer detaljer i datagrunnlaget. I treningstid viser nå grafene hvilke typer aktiviteter som har blitt utført. Distanse tilbakelagt rapporten er også utvidet til å vise aktivitetstype i grafen. Merk at du kan klikke på en aktivitetstype for å fjerne visningen i grafen.

Ny aktivitetsstatistikk

I treningsdagbok detaljvisning og på brukerprofil sidene vises nå en egen aktivitetsstatistikk graf. Denne gir et kort overblikk over de siste aktivitene dine de siste månedene. På din brukerprofil vises denne grafen kun dersom du deler 'Generell treningsinformasjon (type, tid, puls, intensitet)' med brukeren som ser på profilen din.

Ta kontakt på forumet dersom du har spørsmål om de nye endringene. Vi benytter anledningen til å ønske alle våre medlemmer en flott førjulstid!


Sist oppdatert: 01.12.2018 13:58

www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok