Meny Toppmeny

Forbedret søk i matvaretabellen

Kategori: Nyheter
15.06.2018 18:23
Forbedret søk i matvaretabellen

Automatisk navneforslag i matvaretabellen

Automatisk oppslag på matvarenavn
Ved utførelse av søk i matvaretabellen vil matvarenavn nå automatisk komme opp som forslag etterhvert som du skriver inn data i søkefeltet. Her kan du velge å trykke på ett av forslagene direkte eller bare søke på samme måte som før uten å velge noe listen.

Matvaretabell avansert søk

Avansert søk i matvaretabellen
Ved å klikke på knappen merket 'Avansert søk' kan du nå utføre søk i matvaretabellen basert på næringsverdiene til matvarene. Du kan velge å søke på minimum og maksimumsverdier av de ulike næringsverdiene. Du kan dermed eksempelvis velge å kun søke på matvarer som har minimum 250 kalorier og som inneholder maksimum 12 gram fett. Dette gjør det enklere å finne fram til korrekte matvarer dersom du er på diett eller ønsker å gå opp i vekt.

Mer matvaredata i søkeresultatet

Matvaretabellen inneholder nå informasjon om alle næringsverdiene direkte i søkeresultatet. Det betyr at mengden karbohydrater, fett og protein som finnes i matvaren er lettere tilgjengelig enn tidligere. I tillegg lister søkeresultatet nå også ut antall gram som er brukt som vektreferanse for næringsverdiene dersom denne overstiger 100 gram. De aller fleste matvarene i vår database er lagt inn med 100 gram som referanseverdi, men det finnes også noen unntak. Med den nye utlistingen blir det enda tydeligere hvilke matvarer dette gjelder.

Besøk vår matvaretabell her:
www.mylog.no/matvaretabell/


Sist oppdatert: 02.07.2018 20:40

www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok