Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok - Måltid torsdag - 06 feb. 2020 - 10:08

Legg til favoritt

Vektfordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Energi: 442 kcal 17,7%
Fett: 21,9 g 27,4%
Karbohydrater: 37 g 10,9%
Fiber: 2,5 g 10,1%
Protein: 24,8 g 41,4%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramEnergiFettKarb.Fiberprotein
Kaviar (60% torskerogn)Gram2525,089 Kcal6,8g4,0g0,0g3,0g
EggEn stykk2126,0178 Kcal13,1g0,1g0,0g15,2g
Loff, hvitt brødEn skive2,870,0176 Kcal2,0g32,8g2,5g6,6g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok