Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok - Måltid tirsdag - 21 jan. 2020 - 12:55

Legg til favoritt

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 260 kcal 50,4%
Protein: 106,8 g 177,9%
Karbohydrater: 143,2 g 42,1%
Fett: 24,3 g 30,4%
Fiber: 18,9 g 75,6%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
Fullkornspasta PenneEn porsjon200200,0700 Kcal28,0g130,0g4,0g14,0g
Karbonadedeig1 stk4400,0484 Kcal76,0g0,0g20,0gg
Gul løkEn stykk0,75150,048 Kcal1,7g8,6g0,1g3,0g
Paprika rød1 liten porsjon2,5100,028 Kcal1,1g4,6g0,2g1,9g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok