Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok - Måltid tirsdag - 21 jan. 2020 - 12:55

Legg til favoritt

Vektfordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Energi: 1 260 kcal 50,4%
Fett: 24,3 g 30,4%
Karbohydrater: 143,2 g 42,1%
Fiber: 18,9 g 75,6%
Protein: 106,8 g 177,9%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramEnergiFettKarb.Fiberprotein
Fullkornspasta PenneEn porsjon200200,0700 Kcal4,0g130,0g14,0g28,0g
Karbonadedeig1 stk4400,0484 Kcal20,0g0,0gg76,0g
Gul løkEn stykk0,75150,048 Kcal0,1g8,6g3,0g1,7g
Paprika rød1 liten porsjon2,5100,028 Kcal0,2g4,6g1,9g1,1g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok