Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok daglig oversikt tirsdag - 21 jan. 2020

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 601 kcal 64,1%
Protein: 127,6 g 212,7%
Karbohydrater: 161 g 47,4%
Fett: 42,7 g 53,4%
Fiber: 28,2 g 112,7%
Snitt-tid mellom måltidene:
1 min 30 s
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
12:52Tomat (400.0g)
Extra Virgin Oliven Olje (Iliada) (5.0g)
Rødløk (50.0g)
Agurk (100.0g)
Paprika rød (120.0g)
161 Kcal5,9g16,4g5,8g
12:55Mozarella (60.0g)
181 Kcal15,0g1,5g12,6g
12:55Fullkornspasta Penne (200.0g)
Karbonadedeig (400.0g)
Gul løk (150.0g)
Paprika rød (100.0g)
1 260 Kcal106,8g143,2g24,3g
Brani
Brani
36 år Nordland
Medlem siden: 05.01.2014
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok