Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok - Måltid tirsdag - 21 jan. 2020 - 12:52

Legg til favoritt

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 161 kcal 6,4%
Protein: 5,9 g 9,8%
Karbohydrater: 16,4 g 4,8%
Fett: 5,8 g 7,2%
Fiber: 9,3 g 37,1%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
TomatGram400400,060 Kcal3,2g6,8g0,8g5,2g
Extra Virgin Oliven Olje (Iliada)Gram55,041 Kcal0,0g0,0g4,6g0,0g
Rødløk1 stk0,550,016 Kcal0,6g2,9g0,1g1,0g
AgurkGram100100,010 Kcal0,8g1,2g0,1g0,8g
Paprika rød1 liten porsjon3120,034 Kcal1,3g5,5g0,2g2,3g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok