Meny Toppmeny

Sigurd Svidal Randal sin kostholdsdagbok - Måltid onsdag - 20 jan. 2016 - 12:07

Legg til favoritt

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 538 kcal 21,5%
Protein: 21,2 g 35,3%
Karbohydrater: 60,3 g 17,7%
Fett: 21,9 g 27,4%
Fiber: 10 g 39,9%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
Kalkunfilet røktEn porsjon115,015 Kcal3,1g0,1g0,2g0,0g
Blåbær syltetøy (utan tilsett sukker)En porsjon240,026 Kcal0,3g6,0g0,3g1,8g
Soft Flora Lett (Plantemargarin/smør)En porsjon214,050 Kcal0,1g0,1g5,6g0,1g
Italiensk salat med gulrot og kålEn porsjon130,0114 Kcal0,2g1,7g11,7g0,0g
Provencefilet15 g passer til en brødskive115,022 Kcal3,1g0,4g0,8g0,0g
HavrestykkerEn stykk2130,0311 Kcal14,3g52,0g3,2g8,1g
Kommentar
Lunsj
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok