Meny Toppmeny

Sigurd Svidal Randal sin kostholdsdagbok daglig oversikt fredag - 13 juni 2025

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 511 kcal 60,4%
Protein: 74,1 g 123,5%
Karbohydrater: 120,9 g 35,6%
Fett: 78,7 g 98,4%
Fiber: 13,8 g 55,3%
Snitt-tid mellom måltidene:
2 t 33 min
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
09:03Soft Flora Orginal (15.0g)
Norvegia lettere (hvitost/gulost) (10.0g)
Egg (170.0g)
Grovt Speltbrød (40.0g)
Kyllingpålegg Naturell (10.0g)
472 Kcal30,6g17,0g30,9g
13:03Hvitost, type Norvegia, Gulost (10.0g)
Kokt skinke (12.0g)
Krisprolls Naturell (Kavring) (26.0g)
Soft Flora Orginal (15.0g)
Eple og pære syltetøy uten tilsett sukker (30.0g)
Spelt Kornbrød (30.0g)
338 Kcal11,5g34,7g16,3g
15:37Go morgen vaniljeyoghurt og nøttemix (195.0g)
Havra Havregryn med havrehjerter (50.0g)
462 Kcal16,4g49,3g20,9g
16:42Spleisebrød (Statsraad lehmkuhl) (40.0g)
Hvitost, type Norvegia, Gulost (30.0g)
Heinz tomato ketchup (12.0g)
Kyllingpålegg Naturell (20.0g)
238 Kcal15,7g19,8g10,6g
Sigurd Svidal Randal
Sigurd Svidal Randal
45 år Hordaland
Medlem siden: 12.03.2006
- Administrator -
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok