Meny Toppmeny

bberd sin kostholdsdagbok daglig oversikt onsdag - 29 nov. 2017

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 600 kcal 64%
Protein: 112,2 g 187%
Karbohydrater: 137 g 40,3%
Fett: 62,7 g 78,4%
Fiber: 20,2 g 80,6%
Snitt-tid mellom måltidene:
3 t 13 min
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
07:00Egg (126.0g)
Ryvita dark rye knekkebrød (20.0g)
246 Kcal16,9g13,4g13,3g
08:00vaffel (200.0g)
476 Kcal15,0g60,0g18,0g
12:00Blandet salat (200.0g)
Egg (63.0g)
Røkt laks (10.0g)
Kokkeklar Blomkålsuppe laget med lett-melk (200.0g)
Reker i lake (10.0g)
279 Kcal19,9g14,5g15,5g
16:00Kyllingfilet (150.0g)
Blandet salat (252.0g)
219 Kcal41,0g10,1g1,8g
19:52Mandarin (50.0g)
Eple (180.0g)
Egg (126.0g)
Tomat (100.0g)
Rugsprø (22.0g)
381 Kcal19,3g39,0g14,1g
bberd
bberd
52 år Sør-Trøndelag
Medlem siden: 23.02.2011
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok