Meny Toppmeny

studjur sin kostholdsdagbok - Måltid mandag - 14 sep. 2015 - 16:00

Legg til favoritt

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 365 kcal 14,6%
Protein: 21,5 g 35,8%
Karbohydrater: 36 g 10,6%
Fett: 15 g 18,8%
Fiber: 6,1 g 24,5%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
Hvitost, type Norvegia, GulostEn skive330,0105 Kcal8,1g0,0g8,1g0,0g
Bakerns Ferske GrovbrødEn porsjon390,0228 Kcal8,3g36,0g5,7g6,1g
Kokt skinke3 skiver123,032 Kcal5,1g0,0g1,3gg
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok