Meny Toppmeny

studjur sin kostholdsdagbok daglig oversikt mandag - 14 sep. 2015

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 367 kcal 54,7%
Protein: 75,6 g 126%
Karbohydrater: 170,6 g 50,2%
Fett: 38,6 g 48,3%
Fiber: 22,6 g 90,4%
Snitt-tid mellom måltidene:
4 t 38 min
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
06:48TineMelk Ekstra Lett (180.0g)
Tran (8.0g)
AXA Great, Red Berries (100.0g)
Jordbærsyltetøy (40.0g)
547 Kcal17,4g77,1g16,4g
11:05Kyllingfilet (75.0g)
Tomat (20.0g)
Blandet salat (20.0g)
Bakerns Ferske Grovbrød (20.0g)
Meierienes Appelsinjuice (200.0g)
Mais hermetikk (40.0g)
253 Kcal22,6g33,7g3,1g
16:00Hvitost, type Norvegia, Gulost (30.0g)
Bakerns Ferske Grovbrød (90.0g)
Kokt skinke (23.0g)
365 Kcal21,5g36,0g15,0g
20:4214 Gresk Yoghurt Blåbær (170.0g)
202 Kcal14,1g23,8g4,1g
studjur
studjur
38 år Hordaland
Medlem siden: 26.07.2008
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok