Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok - Måltid fredag - 24 apr. 2020 - 13:48

Legg til favoritt

Vektfordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 052 kcal 42,1%
Protein: 39,8 g 66,4%
Karbohydrater: 173 g 50,9%
Fett: 17,7 g 22,2%
Fiber: 31,4 g 125,4%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
Gul løkEn stykk0,7140,045 Kcal1,5g8,0g0,1g2,8g
svarte bønner Gram210210,0231 Kcal16,8g29,4g2,1g16,8g
Entra Virgin spansk kaldeste olivenoljeGram1010,090 Kcal0,0g0,0g10,0g0,0g
Ekologiska krossade/Hakkede tomaterEn pakke0,8400,0120 Kcal4,0g26,0g2,0gg
Sukker1 stk0,0220,080 Kcal0,0g20,0g0,0g0,0g
Brenomus rema penne pasta FKGram140140,0486 Kcal17,5g89,6g3,5g11,8g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok