Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok - Måltid mandag - 20 apr. 2020 - 15:16

Legg til favoritt

Vektfordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 156 kcal 46,3%
Protein: 101,2 g 168,7%
Karbohydrater: 120,1 g 35,3%
Fett: 24,7 g 30,9%
Fiber: 15,6 g 62,4%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
Polpa, finkrossade tomaterGram400400,0104 Kcal4,8g15,6g0,8gg
Brenomus rema penne pasta FKGram150150,0520 Kcal18,8g96,0g3,8g12,6g
Gul løkEn stykk0,75150,048 Kcal1,7g8,6g0,1g3,0g
Karbonadedeig1 stk4400,0484 Kcal76,0g0,0g20,0gg
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok