Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok - Måltid torsdag - 20 feb. 2020 - 10:36

Legg til favoritt

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 877 kcal 35,1%
Protein: 97,6 g 162,6%
Karbohydrater: 65 g 19,1%
Fett: 22,4 g 27,9%
Fiber: 10,8 g 43,2%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
TomatGram400400,060 Kcal3,2g6,8g0,8g5,2g
Langtidsmørnet ytrefiletGram400400,0436 Kcal88,0g0,0g9,2g0,0g
Melange (flytende - 78% rapsolje)Gram1515,0108 Kcal0,1g0,1g12,0g0,0g
Amandine poteterGram350350,0273 Kcal6,3g58,1g0,4g5,6g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok