Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok - Måltid torsdag - 20 feb. 2020 - 10:36

Legg til favoritt

Vektfordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Energi: 877 kcal 35,1%
Fett: 22,4 g 27,9%
Karbohydrater: 65 g 19,1%
Fiber: 10,8 g 43,2%
Protein: 97,6 g 162,6%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramEnergiFettKarb.Fiberprotein
TomatGram400400,060 Kcal0,8g6,8g5,2g3,2g
Langtidsmørnet ytrefiletGram400400,0436 Kcal9,2g0,0g0,0g88,0g
Melange (flytende - 78% rapsolje)Gram1515,0108 Kcal12,0g0,1g0,0g0,1g
Amandine poteterGram350350,0273 Kcal0,4g58,1g5,6g6,3g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok