Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok - Måltid mandag - 20 jan. 2020 - 13:37

Legg til favoritt

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Energi: 1 564 kcal 62,6%
Fett: 48,5 g 60,6%
Karbohydrater: 152,6 g 44,9%
Fiber: 24,3 g 97,2%
Protein: 115 g 191,7%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramEnergiFettKarb.Fiberprotein
Boil in Bag JasminrisEn stykk1125,0452 Kcal0,5g98,8g3,8g11,2g
Sriracha Hot Chili Sauce Gram4040,050 Kcal0,0g8,0gg2,8g
AgurkGram170170,017 Kcal0,2g2,0g1,4g1,4g
Mozarella1 stk0,360,0181 Kcal12,6g1,5g0,0g15,0g
TomatGram400400,060 Kcal0,8g6,8g5,2g3,2g
Gul løkEn stykk1200,064 Kcal0,2g11,4g4,0g2,2g
Gulrot100 Gram3300,0105 Kcal0,3g19,5g8,1g2,1g
Karbonadedeig1 stk4400,0484 Kcal20,0g0,0gg76,0g
Gaea Olivenolje (extra virgin, kaldpresset, økologisk)Gram1515,0124 Kcal13,7g0,0g0,0g0,0g
Paprika rød1 liten porsjon2,5100,028 Kcal0,2g4,6g1,9g1,1g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok