Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok - Måltid mandag - 20 jan. 2020 - 13:37

Legg til favoritt

Vektfordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 564 kcal 62,6%
Protein: 115 g 191,7%
Karbohydrater: 152,6 g 44,9%
Fett: 48,5 g 60,6%
Fiber: 24,3 g 97,2%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
Boil in Bag JasminrisEn stykk1125,0452 Kcal11,2g98,8g0,5g3,8g
Sriracha Hot Chili Sauce Gram4040,050 Kcal2,8g8,0g0,0gg
AgurkGram170170,017 Kcal1,4g2,0g0,2g1,4g
Mozarella1 stk0,360,0181 Kcal15,0g1,5g12,6g0,0g
TomatGram400400,060 Kcal3,2g6,8g0,8g5,2g
Gul løkEn stykk1200,064 Kcal2,2g11,4g0,2g4,0g
Gulrot100 Gram3300,0105 Kcal2,1g19,5g0,3g8,1g
Karbonadedeig1 stk4400,0484 Kcal76,0g0,0g20,0gg
Gaea Olivenolje (extra virgin, kaldpresset, økologisk)Gram1515,0124 Kcal0,0g0,0g13,7g0,0g
Paprika rød1 liten porsjon2,5100,028 Kcal1,1g4,6g0,2g1,9g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok