Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok - Måltid fredag - 17 jan. 2020 - 12:57

Legg til favoritt

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 467 kcal 18,7%
Protein: 30,5 g 50,8%
Karbohydrater: 29,4 g 8,6%
Fett: 22 g 27,5%
Fiber: 15,2 g 60,8%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
Gul løkEn stykk0,75150,048 Kcal1,7g8,6g0,1g3,0g
Paprika rød1 liten porsjon5200,056 Kcal2,2g9,2g0,4g3,8g
TomatGram400400,060 Kcal3,2g6,8g0,8g5,2g
AgurkGram400400,040 Kcal3,2g4,8g0,4g3,2g
Norvegia GulostEn skive575,0263 Kcal20,2g0,0g20,2g0,0g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok