Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok daglig oversikt fredag - 17 jan. 2020

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Energi: 1 841 kcal 73,7%
Fett: 52,8 g 66%
Karbohydrater: 166,8 g 49,1%
Fiber: 36,4 g 145,5%
Protein: 153,6 g 255,9%
Snitt-tid mellom måltidene:
1 t 17 min
KlokkeslettMatvarerEnergiFettKarb.FiberProtein
10:23Brenomus rema penne pasta FK (120.0g)
Dolmio Classico Pastasauce (500.0g)
Gul løk (150.0g)
Extra Virgin Oliven Olje (Iliada) (15.0g)
Biff. renskåret (300.0g)
Gulrot (300.0g)
1 241 Kcal29,7g137,3g21,2g91,2g
10:45Whey 100 (37.0g)
133 Kcal1,1g0,1g0,0g31,8g
12:57Gul løk (150.0g)
Paprika rød (200.0g)
Tomat (400.0g)
Agurk (400.0g)
Norvegia Gulost (75.0g)
467 Kcal22,0g29,4g15,2g30,5g
Brani
Brani
36 år Nordland
Medlem siden: 05.01.2014
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok