Meny Toppmeny

eirikronaas sin kostholdsdagbok - Måltid mandag - 24 mar. 2014 - 10:31

Legg til favoritt

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 652 kcal 26,1%
Protein: 31 g 51,7%
Karbohydrater: 39,4 g 11,6%
Fett: 40,4 g 50,6%
Fiber: 4,7 g 18,7%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
Hvitost, type Norvegia, Gulostlunsj260,0211 Kcal16,2g0,0g16,2g0,0g
Farfalle medieGram3030,0106 Kcal3,9g21,1g0,4g0,9g
AgurkEn skive515,02 Kcal0,1g0,2g0,0g0,1g
Kokt skinkeEn skive224,026 Kcal4,3g0,0g1,0g0,0g
Grønn Pesto1 stk0,550,0205 Kcal2,2g2,5g20,5g0,0g
Bakerns Ferske GrovbrødEn porsjon130,076 Kcal2,8g12,0g1,9g2,0g
IsbergsalatEtt stort glass (0.5l)1150,018 Kcal1,2g2,2g0,1g1,7g
Krutonger1 stk114,09 Kcal0,3g1,4g0,3g0,0g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok