Meny Toppmeny

Evi sin kostholdsdagbok - Måltid torsdag - 16 feb. 2017 - 13:00

Legg til favoritt

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 322 kcal 16,1%
Protein: 10,6 g 21,2%
Karbohydrater: 9,8 g 3,6%
Fett: 26,3 g 37,6%
Fiber: 1,8 g 7,2%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
Jordbær1 kurv0,0211,04 Kcal0,1g0,7g0,0g0,2g
Tyrkisk yoghurt1 stk1,4140,0181 Kcal5,9g7,1g14,0g0,0g
MandlerEn desiliter2,222,0137 Kcal4,6g1,9g12,3g1,6g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok