Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok - Måltid fredag - 17 apr. 2020 - 14:38

Legg til favoritt

Vektfordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Energi: 391 kcal 15,6%
Fett: 13,3 g 16,6%
Karbohydrater: 46,4 g 13,6%
Fiber: 6,2 g 24,8%
Protein: 18,2 g 30,3%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramEnergiFettKarb.Fiberprotein
TomatGram5050,08 Kcal0,1g0,9g0,7g0,4g
Hvitost, type Norvegia, GulostEn skive3,535,0123 Kcal9,5g0,0g0,0g9,5g
Coop SuperbrødGram103103,0261 Kcal3,7g45,5g5,6g8,3g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok