Meny Toppmeny

Sigurd Svidal Randal sin kostholdsdagbok daglig oversikt torsdag - 12 juni 2025

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Energi: 2 771 kcal 110,8%
Fett: 127,8 g 159,7%
Karbohydrater: 252,3 g 74,2%
Fiber: 26,8 g 107,1%
Protein: 148,9 g 248,2%
Snitt-tid mellom måltidene:
3 t 3 min 45 s
KlokkeslettMatvarerEnergiFettKarb.FiberProtein
09:05Yt yoghurtdrikk med korn vanilje (300.0g)
Løvtynn Provenceskinke (20.0g)
Soft Flora Orginal (5.0g)
Hvitost, type Norvegia, Gulost (20.0g)
Speltbrød (60.0g)
428 Kcal14,1g34,8g3,7g35,8g
12:09Løvtynn Provenceskinke (20.0g)
Soft Flora Orginal (5.0g)
Hvitost, type Norvegia, Gulost (20.0g)
Speltbrød (60.0g)
275 Kcal13,2g20,4g3,7g15,4g
16:0914 Gresk Yoghurt Naturell (40.0g)
Havrefras (40.0g)
Nøtte- og fruktmix usaltet (30.0g)
349 Kcal13,6g38,1g9,2g13,6g
17:10Crispy chicken (150.0g)
Long Chicken (212.0g)
Onion rings (totalt for 8 stk.) (37.5g)
1 252 Kcal68,3g123,1g5,2g47,0g
21:20Norvegia Gulost (15.0g)
Kokt skinke (12.0g)
Eple og pære syltetøy uten tilsett sukker (30.0g)
Spelt Kornbrød (30.0g)
Krisprolls Naturell (Kavring) (26.0g)
Gold Standar 100% Whey (29.4g)
Soft Flora Orginal (15.0g)
466 Kcal18,5g36,0g4,9g37,1g
Sigurd Svidal Randal
Sigurd Svidal Randal
45 år Hordaland
Medlem siden: 12.03.2006
- Administrator -
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok