Meny Toppmeny

Magnus Byrkjeflot sin kostholdsdagbok - Måltid tirsdag - 16 jan. 2007 - 8:00

Legg til favoritt

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 439 kcal 17,6%
Protein: 11 g 18,3%
Karbohydrater: 39 g 11,5%
Fett: 25 g 31,2%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
Rødbet salat1 stk0,240,0139 Kcal0,4g5,2g13,2gg
Ekte ovnsbakt leverposteiTil 1 brødskive240,0103 Kcal5,2g2,4g8,0gg
Spleisebrød (Statsraad lehmkuhl)1 Skive280,0198 Kcal7,0g33,0g4,3gg
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok