Meny Toppmeny

Magnus Byrkjeflot sin kostholdsdagbok - Måltid tirsdag - 16 jan. 2007 - 11:31

Legg til favoritt

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 661 kcal 26,4%
Protein: 33 g 55%
Karbohydrater: 52 g 15,3%
Fett: 34 g 42,5%
Matvarer i måltidet
MatvarePorsjonAnt.GramKcalproteinKarb.FettFiber
Ekte ovnsbakt leverposteiTil 1 brødskive360,0154 Kcal7,8g3,6g12,0gg
Spleisebrød (Statsraad lehmkuhl)1 Skive3120,0298 Kcal10,4g49,4g6,5gg
Hvitost, type Norvegia, Gulost1 stk0,660,0211 Kcal16,2g0,0g16,2g0,0g
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok