Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok daglig oversikt lørdag - 14 des. 2019

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 741 kcal 69,7%
Protein: 138,6 g 231%
Karbohydrater: 180,8 g 53,2%
Fett: 47,5 g 59,3%
Fiber: 20,8 g 83,1%
Snitt-tid mellom måltidene:
4 t 6 min
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
12:35Eple (180.0g)
Loff, hvitt brød (100.0g)
Brani Røkt ørret (100.0g)
541 Kcal30,9g67,0g16,3g
16:02Norvegia lettere (hvitost/gulost) (40.0g)
Tomat (65.0g)
Coop Superbrød (95.0g)
Kalkunfilet naturell (40.0g)
398 Kcal29,0g43,9g10,4g
20:47Biff. renskåret (300.0g)
Extra Virgin Oliven Olje (Iliada) (12.0g)
Sriracha Hot Chili Sauce (20.0g)
Paprika rød (100.0g)
Gulrot (100.0g)
Couscous (60.0g)
Gul løk (150.0g)
802 Kcal78,7g69,8g20,8g
Brani
Brani
36 år Nordland
Medlem siden: 05.01.2014
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok