Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok daglig oversikt mandag - 25 jan. 2016

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 880 kcal 75,2%
Protein: 139,4 g 232,4%
Karbohydrater: 199,8 g 58,8%
Fett: 50,9 g 63,6%
Fiber: 19,1 g 76,3%
Snitt-tid mellom måltidene:
14 min 30 s
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
09:45Havrefras (30.0g)
TineMelk Ekstra Lett (105.0g)
155 Kcal7,1g23,2g2,7g
09:46Dolmio Classico Pastasauce (500.0g)
Apetina Finello Mozzarella (100.0g)
Gul løk (200.0g)
Ekte italiensk Penne (150.0g)
Karbonadedeig (280.0g)
Brokkoli (100.0g)
Paprika rød (100.0g)
1 500 Kcal108,0g162,6g40,7g
10:14Eggehvite (150.0g)
Egg (63.0g)
Havrebrød (30.0g)
225 Kcal24,4g14,0g7,5g
Brani
Brani
36 år Nordland
Medlem siden: 05.01.2014
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok