Meny Toppmeny

Magnus Byrkjeflot sin kostholdsdagbok daglig oversikt torsdag - 18 jan. 2007

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 3 139 kcal 125,6%
Protein: 175 g 291,7%
Karbohydrater: 283 g 83,2%
Fett: 136 g 170%
Snitt-tid mellom måltidene:
3 t 45 min
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
08:30Ekte ovnsbakt leverpostei (40.0g)
Rødbet salat (40.0g)
Spleisebrød (Statsraad lehmkuhl) (80.0g)
439 Kcal11,0g39,0g25,0g
11:54Spleisebrød (Statsraad lehmkuhl) (160.0g)
Kokt skinke (70.0g)
Hvitost, type Norvegia, Gulost (80.0g)
Egg, rå (106.0g)
926 Kcal62,0g66,0g42,0g
19:00Spleisebrød (Statsraad lehmkuhl) (160.0g)
Egg, rå (212.0g)
705 Kcal39,0g67,0g29,0g
21:31Biffsnadder (krydderpoteter og bearnaisesaus) (490.0g)
607 Kcal34,0g62,0g24,0g
23:30Spleisebrød (Statsraad lehmkuhl) (120.0g)
Røkelaks i skiver (84.0g)
462 Kcal29,0g49,0g16,0g
Magnus Byrkjeflot
Magnus Byrkjeflot
44 år Hordaland
Medlem siden: 17.03.2006
- Administrator -
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok