Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok daglig oversikt lørdag - 21 sep. 2019

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 243 kcal 49,7%
Protein: 107,8 g 179,6%
Karbohydrater: 119,6 g 35,2%
Fett: 34 g 42,5%
Fiber: 20,8 g 83,3%
Snitt-tid mellom måltidene:
2 t 59 min
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
14:58Brani FlutesFiber (100.0g)
Cherrytomat (60.0g)
Hvitost, type Norvegia, Gulost (28.0g)
348 Kcal16,7g44,5g12,1g
17:57Extra Virgin Oliven Olje (Iliada) (10.0g)
Tomat (500.0g)
Amandine poteter (350.0g)
Idun tomatketchup (Uten sukker) (35.0g)
Rødløk (100.0g)
Indrefilet av svin (360.0g)
895 Kcal91,1g75,1g21,9g
Brani
Brani
35 år Nordland
Medlem siden: 05.01.2014
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok