Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok daglig oversikt lørdag - 21 sep. 2019

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Energi: 1 243 kcal 49,7%
Fett: 34 g 42,5%
Karbohydrater: 119,6 g 35,2%
Fiber: 20,8 g 83,3%
Protein: 107,8 g 179,6%
Snitt-tid mellom måltidene:
2 t 59 min
KlokkeslettMatvarerEnergiFettKarb.FiberProtein
14:58Brani FlutesFiber (100.0g)
Cherrytomat (60.0g)
Hvitost, type Norvegia, Gulost (28.0g)
348 Kcal12,1g44,5g6,4g16,7g
17:57Extra Virgin Oliven Olje (Iliada) (10.0g)
Tomat (500.0g)
Amandine poteter (350.0g)
Idun tomatketchup (Uten sukker) (35.0g)
Rødløk (100.0g)
Indrefilet av svin (360.0g)
895 Kcal21,9g75,1g14,5g91,1g
Brani
Brani
36 år Nordland
Medlem siden: 05.01.2014
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok