Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok daglig oversikt fredag - 20 sep. 2019

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 2 156 kcal 86,2%
Protein: 160,1 g 266,9%
Karbohydrater: 219,5 g 64,6%
Fett: 65,8 g 82,3%
Fiber: 43,4 g 173,5%
Snitt-tid mellom måltidene:
1 t 43 min 15 s
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
12:59Hodekål (150.0g)
50 Kcal2,1g7,8g0,1g
13:00Brani Røkt ørret (100.0g)
Brani FlutesFiber (150.0g)
Cherrytomat (50.0g)
570 Kcal34,5g66,8g19,7g
16:07Brani FlutesFiber (100.0g)
Egg (126.0g)
Paprika rød (240.0g)
Extra Virgin Oliven Olje (Iliada) (10.0g)
567 Kcal26,7g54,2g27,1g
18:15Banan (110.0g)
91 Kcal1,2g19,9g0,3g
19:52Brani maisnais (130.0g)
Dolmio Classico Pastasauce (400.0g)
Brani kidney økorema (175.0g)
Extra Virgin Oliven Olje (Iliada) (10.0g)
Gul løk (150.0g)
Kyllingfilet (300.0g)
877 Kcal95,6g70,9g18,5g
Brani
Brani
35 år Nordland
Medlem siden: 05.01.2014
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok