Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok daglig oversikt fredag - 04 jan. 2019

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 664 kcal 66,5%
Protein: 118,2 g 197%
Karbohydrater: 156 g 45,9%
Fett: 57,9 g 72,3%
Fiber: 23,9 g 95,4%
Snitt-tid mellom måltidene:
5 t 6 min
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
11:09Cherrytomat (50.0g)
Agurk (50.0g)
Pågen Lantgoda (95.0g)
Hvitost, type Norvegia, Gulost (32.0g)
373 Kcal18,8g43,6g12,1g
16:15Agurk (220.0g)
Gul løk (85.0g)
Paprika rød (110.0g)
Brenomus Quinoa (150.0g)
Indrefilet av svin (355.0g)
Melange (smør) (10.0g)
Olivenolje (15.0g)
Cherrytomat (150.0g)
1 291 Kcal99,3g112,3g45,8g
Brani
Brani
35 år Nordland
Medlem siden: 05.01.2014
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok