Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok daglig oversikt lørdag - 27 feb. 2016

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 797 kcal 71,9%
Protein: 83,5 g 139,2%
Karbohydrater: 263,1 g 77,4%
Fett: 38,8 g 48,5%
Fiber: 20,4 g 81,4%
Snitt-tid mellom måltidene:
2 t 39 min 30 s
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
11:30Hvitost, type Norvegia, Gulost (26.0g)
Kaviar (24.0g)
Havrebrød (85.0g)
401 Kcal17,4g38,3g18,8g
12:28Ekte italiensk Penne (130.0g)
Dolmio Classico Pastasauce (200.0g)
548 Kcal18,2g107,9g2,7g
16:49Dolmio Classico Pastasauce (150.0g)
Ekte italiensk Penne (120.0g)
Karbonadedeig (140.0g)
Rapsolje (10.0g)
Gulrot (300.0g)
848 Kcal48,0g116,8g17,3g
Brani
Brani
35 år Nordland
Medlem siden: 05.01.2014
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok