Meny Toppmeny

Brani sin kostholdsdagbok daglig oversikt torsdag - 04 feb. 2016

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 717 kcal 68,7%
Protein: 162,7 g 271,1%
Karbohydrater: 161,1 g 47,4%
Fett: 42,8 g 53,5%
Fiber: 27,2 g 109%
Snitt-tid mellom måltidene:
3 t 53 min
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
11:06Krix Havrerundstykker (120.0g)
Hvitost, type Norvegia, Gulost (25.0g)
Ubermorph Kalkunbryst pålegg (100.0g)
460 Kcal37,7g50,2g10,5g
15:06Oyster & Spring Onion (Wok sauce) (120.0g)
Gul løk (200.0g)
Gulerot (400.0g)
Kyllingfilet (300.0g)
Rød spisspaprika (200.0g)
Rapsolje (20.0g)
862 Kcal72,3g78,9g24,0g
18:52Jordbær syltetøy (utan tilsett sukker) (165.0g)
Cottage Cheese Mager (400.0g)
395 Kcal52,7g32,0g8,3g
Brani
Brani
35 år Nordland
Medlem siden: 05.01.2014
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok