Meny Toppmeny

Skjermbilder fra ny Mylog versjon

Skrevet avInnlegg
Sigurd Svidal Randal
Sigurd Svidal Randal
-Administrator-
9 år siden
Vi jobber for tiden med fullt redesign av sidene våre. I denne jobben tilpasser vi utseendet på alle sidene slik at de blir lettere tilgjengelig via mobil og tablet Her følger et lite utvalg skjermbilder (Klikk på linkene):

Ny fremside:
http://www.mylog.no/resources/images/promo/mylog_fremside.jpg

Matvaretabell full visning:
http://www.mylog.no/resources/images/promo/mylog_matvaretabell_full.jpg

Matvaretabell mobilvising:
http://www.mylog.no/resources/images/promo/mylog_matvaretabell_responsive.jpg

I slutten av mars vil vi trenge flere beta testere til denne nye versjonen. Vi trenger folk med forskjellige typer telefoner og tablets til dette. Meld din interesse i denne tråden og vi tar kontakt med detaljer senere.

Alle kommentarer mottas med takk!
9 år siden
Hvor mange klikk er det fra å se fremsiden til å legge inn en vekt? I dag er det totalt 3 klikk for å utføre denne operasjonen.

Håper du planlegger å bevare den enkle brukerropplevelsen som er i dag. En hover-hurtigmeny med "Legg til.." (vekt, mat, osv) er nok ikke å forakte. Ser ingen plass fra fremsiden det er mulig å gjøre det direkte.

Ser dette er "utlogget" fremside, har du en "innlogget" fremside?
Sigurd Svidal Randal
Sigurd Svidal Randal
-Administrator-
9 år siden
Hei,

I ny hovedmeny som du finner på venstre side vil du finne igjen de samme funksjonene som dagens toppmeny. Den nye hovedmenyen har fått litt flere kategorier, men alle funksjone vil være der som direktevalg som i dagens løsning.

Ref første skjermbildet så klikker man på "Mine Kroppsmål" for å åpne underkategorivalg og deretter på "Ny vektmåling" NB: Underkategoriene vises ikke i skjermbildet som er lagt ut, men du skjønner sikkert hvordan dette er tenkt.

Innlogget versjon av fremsiden vil vise en reklame banner istedenfor "Bli medlem" boksen. Det er den eneste forskjellen.

Spør gjerne mer om du lurer på noe
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok