Meny Toppmeny

Statistikk for ernæring viser % fordeling basert på vekt og ikke energi

Skrevet avInnlegg
1 decade siden
Hei

I ernæringsmodulen under statistikk menyen så er % fordelingen av prot, carb og fett basert på vekt og ikke energi. I selve måltidsoversikten for en dag kan en velge mellom vekt og energi på grafen. Det rette i statistikken vil være å vise % fordeling basert på energi og ikke vekt. alternativt begge deler for de som ønsker det.
Sigurd Svidal Randal
Sigurd Svidal Randal
-Administrator-
1 decade siden
Hei Anders,

Slik eg tolker deg så snakker du her om "Ernæring" statistikk rapporten som du finner under hovedmenypunktet "Statistikk"

Her ønsker du å vise "standard" energifordeling istedetfor vektfordeling som vises i rapporten nå. Stemmer dette? Dette kan vi i så tilfelle få endret slik at man kan velge mellom de to.
1 decade siden
Hei

Det stemmer. Gir mer mening med energi fordeling.

Hadde og vert nyttig med å satt et daglig kalori inntak på profil siden sin samtidig som en kan definere prosentfordeling mellom karb, protein og fett. (f.eks 40-35-25). Da kunne en byttet ut GDA oversikten som vises i måltid med hvordan en ligger an ift den mengden en skal ha ift det som er satt opp i profilen. Eller hatt den i tillegg.
Sigurd Svidal Randal
Sigurd Svidal Randal
-Administrator-
1 decade siden
1. Ernæring under statistikk: Liten jobb så denne fikser vi!
2. Opprettelse av eget mål for inntak av de ulike næringsverdiene per dag: Kan også fikses, men er en litt større jobb. Bruk vårt feedback forum og stem dette fram.
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok