Meny Toppmeny

Planlagte endringer i november 2017

Kategori: Nyheter
02.11.2017 11:28
Planlagte endringer i november 2017

Ny statistikk i kostholdsdagboken

I tillegg til eksisterende måltidsoversikt vil vi på statistikk siden legge til en rapport hvor man kan se en oversikt over hvilke matvarer man har spist mest av i en periode. Dette vil være en vekt-statistikk som ikke bare summerer antall matvarer, men også viser hvor mange gram/kg man har inntatt.

Utfasing av bildealbum til fordel for Instagram

Den eksisterende bildealbum funksjonen som nå finnes under din medlemsprofil vil fjernes. Denne vil erstattes med muligheten til å linke opp din Instagram profil og vise bilder fra denne på "Min profil" siden.

Oppdatering på konkurransesidene

Hovedsiden til konkurranser vil i løpet av november liste ut direkte toppliste informasjon som: Topp 3 distanse jogging, Topp 3 distanse sykling, Topp 3 vekter løftet benkpress osv. I fremtiden planlegger vi også å åpne opp igjen for å oprette helt egne konkurranser.

Nyttig info artikler

Vi planlegger å lansere nye sider under "Hjelp" med nyttig info ift hvordan kcal beregning utføres i treningsdagboken med mer. Artiklene vil beskrive BMR, BMI, GDA, Harris Benedict equation og MET (Metabolic Equivalent) med mer.

Endring av navn på treningstyper i treningsdagboken

Siden starten har "Vekttrening" vært navnet på treningstypen vi bruker for å legge inn detaljer om antall set og repitisjoner på ulike styrkeøvelser. Vi kommer til å endre navnet på denne treningstypen til "Styrketrening" da vi mener dette er mer korrekt.

Treningstypen "Jogging/løping" vil også endre navn til kun "Løping"

Ta kontakt på forumet eller skriv en kommentar her dersom du har innspill til planene.


Sist oppdatert: 26.07.2018 12:44

www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok