Meny Toppmeny

florre sin kostholdsdagbok daglig oversikt søndag - 19 apr. 2015

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 3 193 kcal 127,7%
Protein: 230,5 g 384,2%
Karbohydrater: 446,6 g 131,3%
Fett: 50,8 g 63,5%
Fiber: 43,6 g 174,4%
Snitt-tid mellom måltidene:
1 min
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
19:26bondebrød 1-2-3 (280.0g)
619 Kcal21,3g122,1g5,0g
19:27Vår fineste roastbeef (20.0g)
Kalkunfilet (20.0g)
Druer (300.0g)
Blandet salat (300.0g)
Banan (110.0g)
Rosiner (42.5g)
Ris - Boil-In-Bag Basmatiris (175.0g)
Kyllingfilet (300.0g)
Myo 4-Phase Protein Vanilje (80.0g)
Havregryn, lettkokte (80.0g)
Brunost (20.0g)
Fullkornbrød (240.0g)
den originale stabbur-makrell filet i tomat (30.0g)
Hvitost, type Norvegia, Gulost (60.0g)
2 574 Kcal209,2g324,5g45,7g
florre
florre
38 år Møre og Romsdal
Medlem siden: 01.12.2010
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok