Meny Toppmeny

2000 nye matvarer

Skrevet avInnlegg
Magnus Byrkjeflot
Magnus Byrkjeflot
-Administrator-
1 decade siden
Denne uken la vi ut en større oppdatering som tilgjengelig-gjorde 2000 nye matvarer i matvaredatabasen. Dette er matvarer som dere har lagt inn over lengre tid men som ikke har vært tilgjengelig for andre enn personen som la de inn. Før nå.

Når vi først lagde matvaredatabasen begynte vi med en løsning som ga oss muligheten til å dobbelsjekke matvarene før vi la de ut for alle. Dette var for å sikre at informasjonen var riktig. Det var en håpløs løsning :) Vi hadde ikke mulighet til å dobbelsjekke de etterhvert 2000 matvarene som lå på vent.

Den nye løsningen er at matvarer (untatt private) som legges til blir tilgjengelig for alle med en gang. Vi håper derfor at dere vil hjelpe oss med å kvalitetssikre næringsinnhold og annen informasjon ved å endre feil dere finner. Nesten som wikipedia, bare for matvarer. Endringer dere gjør på matvarene har ingen innvirkning på måltider som allerede er registrert (vi lagrer alle versjoner av matvarene).

Merk at det er fortsatt mulig å legge til private produkter (for dere som lager matvarene selv :)). Bare velg "Privat produkt" ved opprettelse.

Håper at den nye løsningen gjør det enklere å registrere måltider og at så mange som mulig hjelper oss å gjøre matvaredatabasen komplett.

---
Magnus Byrkjeflot
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok