Meny Toppmeny

20.000 måltider registrert på mylog

Skrevet avInnlegg
Sigurd Svidal Randal
Sigurd Svidal Randal
-Administrator-
1 decade siden
Det er nå tilsammen registrert over 20.000 måltider her på mylog. I denne sammenheng tenkte eg at vi skulle informere litt om våre fremtidige planer for kostholds og ernæringsbiten her på sidene.

1. Matvare databasen styres i hovedsak nå av oss som administrerer siden. Dette betyr at matvarer som legges inn av brukere ikke blir tilgjengelig for andre enn brukeren selv før vi godkjenner matvaren som offentlig. Dette systemet vil vi gradvis gå vekk fra og heller innføre en WIKI tankegang med versjoner av matvarene. På denne måten vil vi sikre flest mulig oppdaterte næringsverdier og kanskje ennå flere varer i databasen.

2. Det vil legges tilrette for to nye faner i matvare søket. Disse vil inneholde dine mest brukte matvarer samt en fane for de matvarene som er private for deg. Dette vil gjøre det enklere å opprette måltid.

3. Vi jobber med en løsning for forbedret innleggelse av porsjonsstørrelser på matvarene. Systemet som er i drift nå er dessverre ikke godt nok da noen legger inn feil verdier her.

4. Søkemuligheter med bilder av matvarene. Et bilde sier ofte mer enn 1000 ord og dette kan gjøre matvaresøket ennå bedre.

5. Som nevnt tidligere her på forumet ønsker vi også et avansert søk på matvarer. Dette betyr f.eks at man skal kunne søke på matvarer som f.eks inneholder minimum 20 gram protein per 100 gram.

Følg med på forumet for oppdateringer i tiden fremover.
1 decade siden
Når vil matvarer kunne deles med andre uten godkjenning?
Sigurd Svidal Randal
Sigurd Svidal Randal
-Administrator-
1 decade siden
Forhåpentligvis iløpet av høsten. Funksjonene er ca 90% ferdigutviklet. Mangler siste finpuss og masse testing. Følg med på forumet for flere oppdateringer
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok